Welkom Over de Quinta Guesthouse Prijzen Locatie
Reserveren Mijn albums Recensies Golf Tips voor Trips
Wat hebben we jullie te bieden?

Verscholen tussen tientallen oude Olijfbomen ligt onze droomplek. Een speciale plek voor speciale gasten.

Voor gasten die het buitenleven weten te waarderen en op zoek zijn naar rust en ontspanning, hebben wij ruim 55m2 woongenot ter beschikking staan. Een grote studio voor maximaal 4 personen waarvan 2 volwassenen in een 2 persoonsbed en twee kinderen in een bedbank, volledig ingerichte keuken en aparte badkamer. Voor de koffers is bovendien een aparte ruimte aanwezig. Voor de deur een groot terras met eigen meubeltjes en uitzicht over de Quinta en het zwembad.

 

Hier de entree tot het Guesthouse. Groot terras met zitje, aan het zwembad staan de luie stoelen.

Of geniet van het grote zonneterras aan het grote 12 x 6 meter metende zwembad, maximaal 2.40 meter diep! Dus minder geschikt voor de niet zwemmers en kleintjes. Loop vanaf je eigen terras via de natuurstenen trap naar het zwembad. Hier schijnt de gehele dag de zon en is een verkoelende duik en of koude douche erg prettig op zijn tijd.

 

Via de natuurstenen trap kom je bij het zwembad.

 

Het zwembad met douche cabine

Vanaf het terras aan het zwembad kijkt u wel 40 km ver richting Lissabon. Bij helder weer ziet u de hoogste berg in midden Portugal, de Montejunto liggen. Naar het oosten toe ligt de Serra de Aires e Candeeiros, een prachtig gebied voor wandelingen, abseilen en mountainbike.

Wilt u eigenlijk eens bijpraten met ons over Portugal, de cultuur of over de bezienswaardigheden in de buurt, dan kan dat op ons eigen terras, waar we tevens op verzoek ook ontbijt aan kunnen bieden.

Of wellicht wilt u mountainbikes huren en een aantal tochten maken. Ook daar kunnen we u bij helpen. Ies heeft zelf een bike en kan wel een paar routes aangeven.

De golfer is hier in een waar paradijs. De mooiste banen op een half uurtje rijden en reserveren via ons geeft u direct een korting op de greenfee.

Overwinteren is goed mogelijk. De gemiddelde dag temperatuur is in November t/m Februari 12-14C. Met soms uitschieters zoals de laatste 2 jaar met een zeer warme Februari maand. Uw studio heeft verwarming dus mocht het ‘s avonds nodig zijn, dan zit u er warm bij.

Via de kabel ontvangt u 4 Portugese tv kanalen. Een dvd speler met een ruime keuze aan films maakt zelfs een regenachtige dag tot een feest.

Links

Conchas Webdesign